KLANTEN OVER ONS

Steven Pauwels schreef ons deze brief:

" Tja, daar sta je dan… ondertussen een dikke 20 jaar in bezit van dat “roze papiertje” (de ouwe rotten weten wat dat betekent) en nog nooit les gevolgd. Of kun je die 6 uur meerekenen die ik moest volgen zo lang geleden? De reacties in de vriendenkring liepen uiteen, van “Waarom jij?” tot “Zot, jij hebt dat toch niet nodig” over… “Zou dat ook willen doen, maar weet niet waar ik me moet aan verwachten”. Dus, ik mezelf eens achter de pc gezet en de strooptocht op een goede opleiding was begonnen. Lap, zijn er zo veel instanties???? Ooohhh kijk… toffe motofilmkes…. YOUTUBE!!!! Niks geboekt, maar wel een dag achter dat klein schermpje gehangen. Dag 2, blokkeer YouTube en zoek verder… Maar wie is nu goed, wat doen ze??? Twijfel uiteindelijk tussen 2 organisaties en leg mijn oren te luister bij een paar ouwe rotten in het vak. Iedereen heeft er zijn mening over en ik hoor heel wat pro’s en contra’s. ' … Lees meer

Lieve Bergen via onze Facebook pagina:

" Vandaag mijn individuele begeleiding afgerond. Had al eens 2 lessen gevolgd met de rijschool, dacht dan ook dat ik al heel veel wist maar kwam er al snel achter dat ik nog niks wist. Zonder de rijschool te kort te doen, gewoon andere manier van werken. Zo'n kreng is niet zwaar, 't zal wel wezen. Die knoppen, waar dient dat voor. Een motor heeft 3 remmen, die van mij bij mijn weten maar 2. Hoe schat je de bocht in… 'k weet het nu allemaal. Superfijne en relaxte begeleiding gebaseerd op wederzijds vertrouwen en positieve bekrachtiging, waar fouten een leerdoel worden zonder dat je het beseft, waar je van beginnend motorrijder groeit naar BEWUST beginnend motorrijder, met een juiste kijk op de weg, een eenheid vormend met je motor, genietend van hetgeen waar je mee bezig bent. The place to be wil je een verantwoorde motorrijder worden!!!! "

Pascal Verspeek via onze Facebook pagina:

" Iedere motorrijder zou hier les moeten volgen. Er valt nog zoveel te leren om uw motor te beheersen, en Wim en zijn uitstekende team zijn hier uitermate geschikt voor, om u dit op een professionele, doch niet te serieuze manier bij te brengen. Ja, er mag ook gelachen worden. Geef u partner een cadeau, leer hem / haar beter rijden op de motor. Het kan de veiligheid alleen maar ten goede komen. "

Karolien Straetemans via onze Facebook pagina:

" Deze kerels gebben mij geleerd wat een moto is, hoe die voelt, ruikt, en eruit ziet. Zonder hen was ik er al lang mee gestopt. Zeer veel respect! "

Martine Piette via onze Facebook pagina:

" Laat een droom zijn tijd nemen"…samen met Wim een individuele begeleiding gehad:het is geweldig hoe hij je eèn laat worden met de motor op een respectvolle en vertrouwelijke manier.. de kneepjes van het vak aanleert tot in de puntjes.. Dank je wel ,Wim…je hebt twee hartjes blij gemaakt…mijn man is super content!!! "

Via deze link is het mogelijk een recentie te posten, ook kan u er alle Facebook recenties bekijken.